Vuilnis simulator
Vuilnis simulator

Vuilnis simulator

Vanaf:24,99

Kruip achter het stuur van een van de vele verschillende vuilniswagens en kom in actie om lege vuilnisbakken te verzamelen in Vuilnis Simulator. Kun jij de stad schoonhouden en het vuilnis op tijd wegbrengen?In Vuilnis Simulator moet je niet alleen een tijdschema in de gaten houden en vuilnisbakken


EAN
8716051048268
Merk
Contendo media
Model
VUILNIS SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kruip achter het stuur van een van de vele verschillende vuilniswagens en kom in actie om lege vuilnisbakken te verzamelen in Vuilnis Simulator. Kun jij de stad schoonhouden en het vuilnis op tijd wegbrengen?

In Vuilnis Simulator moet je niet alleen een tijdschema in de gaten houden en vuilnisbakken verzamelen, maar ook speciale opdrachten uitvoeren zoals het ophalen van glasafvalcontainers, constructieafval en zelfs giftig afval. Dit alles doe om van je eigen vuilverwerkingsbedrijf een succes te maken!

Kies tussen verschillende vuilniswagen modellen en neem de controle over zowel het voertuig als de vuilnismannen in Vuilnis Simulator! Je kan extra zware wagens huren maar alleen door het goed uitvoeren van de opgedragen taken binnen het tijdschema!

Bekijk de actie vanuit verschillende camerastandpunten, inclusief cockpitview in Vuilnis Simulator. Bereid je voor op het rijden in alle soorten weersomstandigheden. Een onbeperkt aantal opdrachten in een enorme miljoenenstad maakt Vuilnis Simulator tot een uiterst verslavende game!

Rotzooi opruimen is nog nooit zo leuk geweest als in Vuilnis Simulator!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.