Vis trawler simulator
Vis trawler simulator

Vis trawler simulator

Vanaf:17,99

Geniet van de sensatie van het vissen op zeevissen en start zelf een eigen visvangst onderneming in Vis Trawler Simulator! Kun jij de woeste zee aan en slagen als een echte visser en ondernemer?Ga de uitdaging aan in één van de in totaal twaalf verschillende gebieden over de hele wereld. Je zult i


EAN
8716051048275
Merk
Contendo media
Model
VIS TRAWLER SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Geniet van de sensatie van het vissen op zeevissen en start zelf een eigen visvangst onderneming in Vis Trawler Simulator! Kun jij de woeste zee aan en slagen als een echte visser en ondernemer?

Ga de uitdaging aan in één van de in totaal twaalf verschillende gebieden over de hele wereld. Je zult in Vis Trawler Simulator niet alleen verschillende landschappen en kusten te zien krijgen, maar je komt ook in aanraking met een grote verscheidenheid aan zeedieren, waaronder garnalen, krabben en andere eventuele vangsten waarop je op open zee en langs de kust op kan vissen!

Het is jouw taak om je niet alleen aan het tijdschema te houden en de nodige aantallen vis te vangen. Koop grotere en betere schepen om je bedrijf groot te maken. Veel verschillende viskotters en trawlers staan tot je beschikking, als je eenmaal het geld hebt om deze huren of te kopen!

Vis op verschillende dieptes en het maak gebruik van de sonar om te navigeren in Vis Trawler Simulator. Geniet van het uitzicht van de gedetailleerde landschappen met bewegend water, dag en nacht opdrachten en dit alles in verschillende weersomstandigheden!

Vis Trawler Deluxe is altijd een goede vangst!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.