Virtua tennis 3
Virtua tennis 3

Virtua tennis 3

Vanaf:14,99

Met Virtua Tennis 3 pakt Sega één haar populairste Arcadetitels en brengt het uit op de PC. Deze tenisserie staat bekend om zijn gameplay die eenvoudig te leren is, maar bovendien ook veel diepgang biedt. Naast 'gewoon' tennissen is kun je ook je vaardigheden verbeteren door één van de vele mini


EAN
8716051020660
Merk
Sega
Model
VIRTUA TENNIS 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met Virtua Tennis 3 pakt Sega één haar populairste Arcadetitels en brengt het uit op de PC. Deze tenisserie staat bekend om zijn gameplay die eenvoudig te leren is, maar bovendien ook veel diepgang biedt. Naast 'gewoon' tennissen is kun je ook je vaardigheden verbeteren door één van de vele minigames te spelen.
In de nieuwe carrièremodus van Virtua Tennis 3 krijgt de speler de kans om zelf een tennisser aan te maken. Deze Player Creation Mode is in Virtua Tennis 3 bijzonder uitgebreid, waardoor je je eigen speler zeer gedetailleerd kunt uitwerken. Met deze speler kun je het vervolgens opnemen tegen de beste en bekendste tennisprofessionals over de hele wereld.
Tijdens je reizen over de wereld om minigames te spelen en toernooien af te werken krijg je regelmatig mailtjes van andere (beroemde) tennissers of je een potje wilt spelen, zoals Agassi, Sharapova en meer. Desondanks moet je wel op de gezondheid van je speler letten. Het is namelijk goed mogelijk dat hij gestrest raakt en zo niet goed kan spelen. Een vakantie kan dit bijvoorbeeld verhelpen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.