Victorian mysteries: woman in white
Victorian mysteries: woman in white

Victorian mysteries: woman in white

Vanaf:17,10

Wie is de vrouw in het wit en waar komt ze vandaan? Walter Hartright, een arme tekenleraar, bevindt zich in het midden van een ondoorgrondelijk mysterie. Op een of andere manier is zijn toekomst is verweven met die van een ongrijpbare vrouw die een vreselijk geheim bewaard. Een geheim zo schadelijk


EAN
8715181995916
Merk
Denda
Model
VICTORIAN MYSTERIES: WOMAN IN WHITE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wie is de vrouw in het wit en waar komt ze vandaan? Walter Hartright, een arme tekenleraar, bevindt zich in het midden van een ondoorgrondelijk mysterie. Op een of andere manier is zijn toekomst is verweven met die van een ongrijpbare vrouw die een vreselijk geheim bewaard. Een geheim zo schadelijk dat haar leven in gevaar is! Kun jij het mysterie van Victorian Mysteries: Woman In White oplossen?

In Victorian Mysteries: Woman In White is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Victorian Mysteries: Woman In White bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Los het mysterie van de vrouw in het wit op in Victorian Mysteries: Woman In White!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.