Versailles ii testament of the king part 2
Versailles ii testament of the king part 2

Versailles ii testament of the king part 2

Vanaf:19,99

Versailles 2: Testament of the King is een avonturenspel dat zich afspeelt in het jaar 1700. Vijftien jaar na het vorige spel is koning Karel de Tweede overleden. Spelers nemen de rol aan van Charles-Louis de Farevolles, die dient onder Louis de Veertiende. Hij heeft geen invloed binnen het hof en g


EAN
8716051054146
Merk
Media sales & licensing
Model
VERSAILLES II TESTAMENT OF THE KING PART 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Versailles 2: Testament of the King is een avonturenspel dat zich afspeelt in het jaar 1700. Vijftien jaar na het vorige spel is koning Karel de Tweede overleden. Spelers nemen de rol aan van Charles-Louis de Farevolles, die dient onder Louis de Veertiende. Hij heeft geen invloed binnen het hof en geen geld. Toch staat hem een groot avontuur te wachten.

Charles is vastberaden een diplomaat te worden. Hij hoopt dan ook naar Spanje af te mogen reizen waar hij verenigd wil worden met zijn jeugdliefde Elvira. In de schoenen van Charloes-Louis is het jouw taak thuis te geraken binnen het hof van de koning. Je moet je vrienden goed kiezen, meespelen met het verhaal vol spionnen en adel. Ondertussen moet je bereid zijn een oneindig aantal opdrachten uit te voeren in naam van koning.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.