Verborgen objecten - reis rond de wereld in 80 dagen
Verborgen objecten - reis rond de wereld in 80 dagen

Verborgen objecten - reis rond de wereld in 80 dagen

Vanaf:18,95

Gebaseerd op de bestseller van Jules Verne neemt 'Verborgen Objecten: Reis Rond de Wereld in 80 Dagen' je mee op een fantastische reis rond de wereld!Stap binnen in de prachtige fotorealistische decors van 'Verborgen Objecten: Reis Rond de Wereld in 80 Dagen' en zoek naar de goed verborgen objecten,


EAN
9789045648309
Merk
Easy computing
Model
VERBORGEN OBJECTEN - REIS ROND DE WERELD IN 80 DAGEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Gebaseerd op de bestseller van Jules Verne neemt 'Verborgen Objecten: Reis Rond de Wereld in 80 Dagen' je mee op een fantastische reis rond de wereld!

Stap binnen in de prachtige fotorealistische decors van 'Verborgen Objecten: Reis Rond de Wereld in 80 Dagen' en zoek naar de goed verborgen objecten, hints en tips om deze reis tot een goed einde te brengen. Vergezel Phileas Fogg op zijn uitdaging: een reis rond de wereld maken in minder dan 80 dagen!

Van Londen naar New-York via Hong Kong en San Francisco. Vanuit statige salons in Londen tot in Japanse tempels via de souks van Caïro, ontdek je de vele prachtige decors. Doorzoek de vele plaatsen en vindt de verborgen objecten die Phileas Fogg zullen helpen om deze tocht tot een goed einde te brengen!

Met de muis doorzoek je het volledige scherm op zoek naar de verborgen objecten in 'Verborgen Objecten: Reis Rond de Wereld in 80 Dagen'. Combineer de gevonden objecten en los zo de vele raadsels op die je op de reis tegenkomt. Er zijn tevens een aantal mini-games aanwezig om je reflexen en vaardigheid te oefenen!

Reis de wereld rond en vind prachtige objecten in 'Verborgen Objecten: Reis Rond de Wereld in 80 Dagen'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.