Venetica
Venetica

Venetica

Vanaf:20,99

Venetica heeft een nogal duister thema. Je speelt Scarlett, de dochter van de dood. Helaas weet Scarlett zelf nog niet dat haar vader, voor het aloude geheim genootschap Corpus, zieltjes oogst. Dit verandert wanneer er een crisis uitbreekt. Wanneer haar vader te oud is geworden om zijn taken als mag


EAN
4017244024576
Merk
Dtp entertainment ag
Model
VENETICA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Venetica heeft een nogal duister thema. Je speelt Scarlett, de dochter van de dood. Helaas weet Scarlett zelf nog niet dat haar vader, voor het aloude geheim genootschap Corpus, zieltjes oogst. Dit verandert wanneer er een crisis uitbreekt. Wanneer haar vader te oud is geworden om zijn taken als magere hein goed te kunnen vervullen, moet de raad een vervanger aanwijzen. Ze geven de baan aan een veelbelovende jongeman, maar het duurt niet lang voor ze spijt van hun beslissing krijgen.

De jongeman blijkt een machtswellusteling die er een eigen agenda op na houdt. Al snel verandert hij in een gigantisch monster, waar geen sterveling tegen op kan. Bovendien keert hij zich tegen de Corpus, en de vader van Scarlet. Er is slecht één persoon met de kracht om hem een halt toe te roepen; de verloren dochter Scarlet. Ze zal echter eerst haar krachten moeten leren gebruiken om de snoodaard in de diepste krochten van de hel te kunnen gooien.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.