Velvet assassin
Velvet assassin

Velvet assassin

Vanaf:24,99

Velvet Assassin is een stealth-action game geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Britse geheim agente Violette Szabo. Zij werkte achter de vijandelijke linies in het gebied van de Nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je moet in Velvet Assassin als hoofdpersonage Violette missies uit te vo


EAN
5060112742002
Merk
Bigben interactive
Model
VELVET ASSASSIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Velvet Assassin is een stealth-action game geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Britse geheim agente Violette Szabo. Zij werkte achter de vijandelijke linies in het gebied van de Nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Je moet in Velvet Assassin als hoofdpersonage Violette missies uit te voeren zonder door vijanden ontdekt te worden. Je kan schuilen in schaduwen en vijanden in valstrikken lokken. Of bewakers de verkeerde kant opsturen om ze stilletjes af te maken. Wanneer Violette te dichtbij komt of in een lichtstraal van een vijandelijke zaklamp stapt, zal ze worden ontdekt.

De missies in Velvet Assassin zijn gebaseerd op gebeurtenissen die tijdens de tweede wereldoorlog hebben plaatsgevonden. Er is bijvoorbeeld een missie waarin je cyanide aan drie gevangengenomen agenten in Warsaw moet afleveren. Dit heeft destijds daadwerkelijk plaatsgevonden.

In Velvet Assassin ben jij een geheim agent achter de vijandelijke linies. Ontdekt worden betekent een afschuwelijke dood. Kun jij onder druk presteren en de geallieerden helpen in hun strijd tegen de Duitsers?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.