Vacation mogul
Vacation mogul

Vacation mogul

Vanaf:15,99

Een rijke oom, waarvan je niet wist dat hij bestond, is overleden. Het goede nieuws is dat hij zijn volledige vakantieresort heeft nagelaten aan jou en je zus. Het slechte nieuws is dat je zus onvindbaar is, en de advocaat van je oom haar deel van de erfenis heeft gestolen! Kun je het mysterie achte


EAN
8715181996708
Merk
Denda
Model
VACATION MOGUL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een rijke oom, waarvan je niet wist dat hij bestond, is overleden. Het goede nieuws is dat hij zijn volledige vakantieresort heeft nagelaten aan jou en je zus. Het slechte nieuws is dat je zus onvindbaar is, en de advocaat van je oom haar deel van de erfenis heeft gestolen! Kun je het mysterie achter de verdwijning oplossen en terughalen waar ze recht op heeft?

De toeristenindustrie is nog nooit makkelijker of leuker geweest dan in Vacation Mogul, een managementgame die je uitdaagt om meer geld te verdienen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Met jou valt niet te spotten als je land koopt en verkoopt, bungalows in schitterende hotels omtovert en speciale winkels en andere attracties neerzet. Zorg er alleen voor dat je geldbron niet opdroogt!

Kenmerken:  • 38 levels

  • 16 gebouwen

  • 12 bonussen

  • Twee minigames

  • Oogstrelende graphics

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.