Unlikely suspects
Unlikely suspects

Unlikely suspects

Vanaf:9,88

Verzamel bewijs en aanwijzingen om erachter te komen welke verdachte de misdaad heeft gepleegd in deze uitdagende game boordevol Zoek & Vind plezier! De hoOfdinspecteur heeft je hulp nodig omdat er 16 criminelen moeten worden opgespoord. Onderzoek de vele locaties en ontcijfer de aanwijzingen die wo


EAN
8715181995107
Merk
Denda
Model
UNLIKELY SUSPECTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Verzamel bewijs en aanwijzingen om erachter te komen welke verdachte de misdaad heeft gepleegd in deze uitdagende game boordevol Zoek & Vind plezier! De hoOfdinspecteur heeft je hulp nodig omdat er 16 criminelen moeten worden opgespoord. Onderzoek de vele locaties en ontcijfer de aanwijzingen die worden gegeven. Met meer dan 4000 mogelijke uitkomsten is er altijd wel een dossier op te lossen!

Onderzoek de dossiers van alle verdachten en vergelijk deze met het bewijs - is de moordenaar groot Of klein en welke kleur haar heeft hij? Doorzoek schuilplaatsen en verzamel alle aanwijzingen om erachter te komen welke crimineel bij het bewijs past! In de Detective Training Modus kun je je observatietechniek oefenen. Oefen je onderzoekkwaliteiten door de kaarten van verdachten bij elkaar te zoeken en wordt veteraan als je de Onbeperkte Zoek & Vind Modus vrijspeelt!

Meer over het spel:  • Onderzoek de uiteenlopende misdaadlocaties

  • Vind de 16 verdachten en wijs de juiste dader aan!

  • Sluit verdachten uit door het verzamelen van aanwijzingen

  • Bepaal welk wapen bij welke misdaad gebruikt is

  • Nederlandstalig spel

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.