Ultimate ride - disney edition
Ultimate ride - disney edition

Ultimate ride - disney edition

Vanaf:9,19

Ontwerp samen met Disney Imagineering, je eigen rollercoasters in Ultimate Ride. Het enige 3D game in real time dat fans van rollercoasters en attracties van alle aard de kans geeft hun eigen achtbanen te ontwerpen, te personaliseren en te testen. Met de wetten van de fysica en de zwaartekracht als


EAN
9789054674733
Merk
Disney interactive
Model
ULTIMATE RIDE - DISNEY EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontwerp samen met Disney Imagineering, je eigen rollercoasters in Ultimate Ride. Het enige 3D game in real time dat fans van rollercoasters en attracties van alle aard de kans geeft hun eigen achtbanen te ontwerpen, te personaliseren en te testen. Met de wetten van de fysica en de zwaartekracht als enige limieten, kan de speler zijn eigen loopings bedenken om zo waanzinnige achtbanen in 3D te ontwerpen. Hij bepaalt de helling, de bochten, de versnelling en vertraging. Afhankelijk van de gekozen modus, "Ingenieur" of "Vrij", kan de speler ofwel achtbanen ontwerpen die beantwoorden aan bepaalde criteria ofwel zijn fantasie de vrije loop laten en een heel persoonlijk ontwerp toepassen. Men kan een keuze maken uit de voorgestelde mogelijkheden, de decorelementen bepalen en enkele unieke beelden toevoegen naar wens. Eénmaal de construcie voltooid is, kan de speler de test uitvoeren en het resultaat evalueren of het effect bekijken door middel van 4 camera's die het mogelijk maken om het even welk punt van het park te bekijken. Achteraf kan men creaties per email versturen naar een vriend om hen zo mee te laten genieten. Ook kunnen de ontwerpen worden voorgesteld op de site van Ultimate Ride (www.ultimateridegame.com) om zich te meten met andere spelers en zo de titel van "Rollergod" in de wacht te slepen Eigenschappen:

  • Keuze uit 4 verschillende omgevingen

  • 3 soorten achtbanen: klassieke in hout, moderne metalen en opgehangen achtbanen

  • 3 thema's

  • 4 verschillende camerastandpunten voor een nog realistischer beeld: subjectief beeld, verlengend beeld, cinematografisch beeld of vrij beeld.

  • 3 lichteffecten

  • Een echt simulatie-game in real time

  • Ontworpen in samenwerking met ingenieurs van Disney Imagineering

  • Mogelijkheid om eigen achtbanen om de officiële site te plaatsen en ze te versturen via email

  • 3D foto-realistische beelding in real time

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.