Ubersoldier
Ubersoldier

Ubersoldier

Vanaf:27,99

In Übersoldier speel je een tot leven geroepen supersoldaat in dienst van het Franse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het jaar is 1944 en in dit schietspel reken je op bloedige wijze af met Nazi-soldaten. Je kunt kogels midden in de lucht stoppen met jouw superkrachten, en authentieke wapens


EAN
4015756113153
Merk
Cdv
Model
UBERSOLDIER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Übersoldier speel je een tot leven geroepen supersoldaat in dienst van het Franse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het jaar is 1944 en in dit schietspel reken je op bloedige wijze af met Nazi-soldaten. Je kunt kogels midden in de lucht stoppen met jouw superkrachten, en authentieke wapens kunnen gebruikt worden, waaronder U-boten met torpedo's en AA-guns.

Dit is een recht toe recht aan shooter. Übersoldier draait volledig om actie. Je gebruikt messen om je vijanden neer te steken, authentieke geweren uit de Tweede Wereldoorlog, pistolen, machinegeweren en granaten.

Het verhaal neemt je mee naar geheime onderzoekslaboratoria, plat gebombardeerde steden, verschillende militaire basissen en de U-boat waar je in zit als onderdeel van de geallieerden. De wapens hebben kracht en de vijanden zijn kanonvoer voor jouw gewelddadige escapades.

Bereid je voor op een onnavolgbaar actieavontuur in de Tweede Wereldoorlog. Jij kunt kogels met een handgebaar stoppen. Eigenhandig moet jij afrekenen met het Nazi-regime!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.