Two worlds 2: pirates of the flying fortress
Two worlds 2: pirates of the flying fortress

Two worlds 2: pirates of the flying fortress

Vanaf:3,00

Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress is een uitbreiding voor het rollenspel Two Worlds II. Het origineel is niet nodig om de game goed te kunnen ervaren.Het rollenspel-spektakel gaat door. Het avontuur van Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress neemt spelers opnieuw mee naar de werel


EAN
4250230210366
Merk
Topware interactive
Model
TWO WORLDS 2: PIRATES OF THE FLYING FORTRESS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress is een uitbreiding voor het rollenspel Two Worlds II. Het origineel is niet nodig om de game goed te kunnen ervaren.

Het rollenspel-spektakel gaat door. Het avontuur van Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress neemt spelers opnieuw mee naar de wereld Antaloor, maar deze keer nemen we een kijkje in het levensgebied van de piraten. De duisternis die je van Two Worlds II kent, maakt plaats voor een iets luchtigere spelwereld vol exotische flora en fauna.

Dit betekent ook dat Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress nieuwe vijanden met zich meebrengt, en jou laat vechten met nieuwe wapens. De weerseffecten zijn bovendien ook onder handen genomen: regen en onweer wisselen zonnige perioden af. Ook kunnen paarden 'schade' oplopen, en dat zie je terug aan hun bepantsering. Als klap op de vuurpijl zijn de dialogen in het spel met veel gevoel voor detail aangepast.

Naast de mogelijkheid het spel in je eentje te ervaren, kunnen spelers ook in speciale gebieden voor meerdere spelers met elkaar of tegen elkaar vechten. In Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress worden enkele nieuwe multiplayer-gebieden toegevoegd aan het spel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.