Twisted lands: shadow town
Twisted lands: shadow town

Twisted lands: shadow town

Vanaf:15,21

Waarom gaat je hart sneller kloppen als je een donkere kamer binnenloopt? Gaan je nekharen overeind staan als iets onzichtbaars in je oor fluistert? Verken de emoties achter je angst in Twisted Lands: Shadow Town!In Twisted Lands: Shadow Town is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spe


EAN
8715181996012
Merk
Denda
Model
TWISTED LANDS: SHADOW TOWN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Waarom gaat je hart sneller kloppen als je een donkere kamer binnenloopt? Gaan je nekharen overeind staan als iets onzichtbaars in je oor fluistert? Verken de emoties achter je angst in Twisted Lands: Shadow Town!

In Twisted Lands: Shadow Town is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Twisted Lands: Shadow Town bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Durf jij je angsten onder ogen te zien? Ontdek het in Twisted Lands: Shadow Town!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.