Twisted lands: insomniac
Twisted lands: insomniac

Twisted lands: insomniac

Vanaf:18,27

Verken de breekbare grenzen van de waarheid om veiligheid te vinden in Twisted Lands: Insomniac, een hersenkrakende thriller!Angel wordt wakker in een ziekenhuisbed naast een dokter die haar voorbereidt op een hersenoperatie. Geschokt en doodsbang gaat ze op zoek naar een uitgang maar ze komt er sne


EAN
8715181995619
Merk
Denda
Model
TWISTED LANDS: INSOMNIAC

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Verken de breekbare grenzen van de waarheid om veiligheid te vinden in Twisted Lands: Insomniac, een hersenkrakende thriller!

Angel wordt wakker in een ziekenhuisbed naast een dokter die haar voorbereidt op een hersenoperatie. Geschokt en doodsbang gaat ze op zoek naar een uitgang maar ze komt er snel achter dat ze zich in een grijs gebied tussen twee waarheden bevindt. Het enige dat ze zich herinnert is dat ze op een boot was met haar schattenjagende echtgenoot, en nu vecht ze voor haar leven terwijl wazige visioenen door haar geest dwalen. Wat is echt? Wat doet ze hier? Waar is haar echtgenoot?

Ga op zoek naar de realiteit in dit spannende verhaal. Spoor handige voorwerpen op, speel unieke puzzels en ga op zoek naar oplossingen in de uitdagende mini-games. Terwijl je ontdekt en dieper doordringt tot het mysterie, zal de ontknoping tot het laatste moment een grote verrassing blijven!

Kenmerken:  • Achterhaal de waarheid over Angel's verleden in deze angstaanjagende Zoek & Vind game

  • Ontsnap uit een gesticht en zoek de juiste route door Shadow Town

  • Ontdek een verontrustend verhaal dat vragen uit de eerste Twisted Lands beantwoordt

  • Ga op zoek naar handige voorwerpen, los slimme puzzels op en speel sluwe mini-games

  • Nederlandstalig spel

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.