Tropico 4
Tropico 4

Tropico 4

Vanaf:27,99

Grijp de macht in je eigen republiek en zet het land naar jouw hand. Dat is de taak van El Presidente in Tropico 4. Je krijgt de leiding over een eiland en maakt kennis met nieuwe vijanden en vrienden. Het doel van El Presidente is simpel: het veroveren van de wereld! Zijn je aspiraties niet zo groo


EAN
4260089414112
Merk
Kalypso
Model
TROPICO 4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Grijp de macht in je eigen republiek en zet het land naar jouw hand. Dat is de taak van El Presidente in Tropico 4. Je krijgt de leiding over een eiland en maakt kennis met nieuwe vijanden en vrienden. Het doel van El Presidente is simpel: het veroveren van de wereld! Zijn je aspiraties niet zo groot, dan ben je overigens vrij om een bananenrepubliek te blijven.

Tropico 4 kan een verbinding aangaan met de sociale netwerken Twitter en Facebook, zodat elke bureaudictator zijn vrienden kan vertellen over zijn heerschappij. Het spel biedt twintig missies op tien verschillende kaarten. Naast alle mogelijkheden die je al kent uit de vorige Tropico biedt dit vierde deel uit een aandelenbeurs, een winkelcentrum, waterpretpark en een mausoleum voor El Presidente. Helaas is niet alles in jouw naam, want natuurrampen maken het niet gemakkelijker. Vulkanen kunnen uitbarsten en tornado's kunnen het knap lastig maken!

Als president ben je vrij om te doen en te laten waar je zin in hebt. Als je nu echt zin hebt om een controversieel politiek standpunt doorgevoerd te krijgen, dan kan je natuurlijk vriendjes aanstellen als minister in Tropico 4. Daarnaast kan je een politieke agenda opstellen om rampen of andere evenementen in je eigen voordeel te laten gebeuren!

El Presidente, jij bent onze leider in Tropico 4!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.