Tropico 4 - gold edition
Tropico 4 - gold edition

Tropico 4 - gold edition

Vanaf:12,00

Als president van een klein Caribisch eiland, het is aan jouw je land naar grootheid te leiden! Zul je een welwillende en tolerante leider zijn, of een dictator die gek is van macht? Zal je economie rekenen op toerisme, landbouw, grote bedrijven of goedkope sweatshops? De beslissingen die je maakt z


EAN
4260089414495
Merk
Kalypso
Model
TROPICO 4 - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Als president van een klein Caribisch eiland, het is aan jouw je land naar grootheid te leiden! Zul je een welwillende en tolerante leider zijn, of een dictator die gek is van macht? Zal je economie rekenen op toerisme, landbouw, grote bedrijven of goedkope sweatshops? De beslissingen die je maakt zullen de toekomst van je eiland bepalen, en nog veel belangrijker de grootte van je bankrekening. Echter, de tijd wacht op niemand, zelfs niet op El Presidente.

De wereld verandert en Tropico beweegt met de tijd mee: De wereld markt wordt gedomineerd door nieuwe spelers met nieuwe eisen en aanbiedingen en u, als El Presidente, geconfronteerd met een hele reeks nieuwe uitdagingen.

Belangrijkste kenmerken:  • Twee uitgebreide campagnes die bestaat uit meer dan 30 unieke missies waaronder de 'Modern Times' uitbreiding.

  • Meer dan 100 gebouwen in totaal, inclusief de beurs,winkelcentrum, waterpark, autofabrieken en shuttle lanceer platform.

  • Bedwing interactieve real-time rampen waaronder vulkanen, droogte en tornado's.

  • Raad van Ministers - stel burgers aan op overheid posities om controversiële beslissingen beslissingen te kunnen pushen.

  • Nationale Agenda - Ontvang doelstellingen van Tropico facties, vreemde landen en geheime genootschappen.

  • Sandbox-modus met een verbeterde kaart en scenario-editor voor eindeloze herspeelbaarheid.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.