Trine 2 - complete collection
Trine 2 - complete collection

Trine 2 - complete collection

Vanaf:15,00

De Trine 2: Complete Edition bevat extra levels en uitdagingen!In Trine 2 moeten een dappere ridder, een sluipende rover en een tovenaar samenwerken om het kwaad te verslaan. Spelers kruipen in de huid van een van de personages en kunnen online samenwerken. Wordt het spel solo gespeeld, dan kunnen s


EAN
3512899110540
Merk
Focus multimedia
Model
TRINE 2 - COMPLETE COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Trine 2: Complete Edition bevat extra levels en uitdagingen!

In Trine 2 moeten een dappere ridder, een sluipende rover en een tovenaar samenwerken om het kwaad te verslaan. Spelers kruipen in de huid van een van de personages en kunnen online samenwerken. Wordt het spel solo gespeeld, dan kunnen spelers afwisselend met de drie personages spelen.

Voor het eerst kunnen spelers online met elkaar spelen. Lopend, vechtend en springend door met de hand getekende, sprookjesachtige werelden. Door vijanden te doden en opdrachten uit te voeren, verdienen de personages punten. Deze punten kunnen ingezet worden om nieuwe krachten te verdienen.

Deze extra vaardigheden kunnen goed van pas komen bij het verslaan van vijanden, maar ook bij het oplossen van puzzels. De puzzels in Trine 2 zijn namelijk gebaseerd op de fysieke eigenschappen van objecten. Het gewicht van een objecten, de snelheid waarmee het beweegt, het heeft allemaal invloed op de manier waarop de speler door het level moet komen. Denk bijvoorbeeld aan slingerende lianen, buigende takken en bijna brekende, gigantische paddenstoelen.

Het avontuur van Trine 2 wordt op een bijna sprookjesachtige wijze in beeld gebruikt. Niet alleen schitterende beelden, maar ook mooie, sfeervolle achtergrondmuziek speelt hierbij een rol. Trine 2 is echt een fabelachtig avontuur om met meerdere spelers te doorlopen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.