Treasure seekers 2 : the enchanted canvases
Treasure seekers 2 : the enchanted canvases

Treasure seekers 2 : the enchanted canvases

Vanaf:11,99

Help Nelly haar broer uit een mysterieus Roemeens kasteel te redden in The Enchanted Canvases! Duik in magische foto's van een oud kasteel en ontdek de geheimen van de Steen der Wijzen!In The Enchanted Canvases is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvo


EAN
8716051044468
Merk
Big fish
Model
TREASURE SEEKERS 2 : THE ENCHANTED CANVASES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Help Nelly haar broer uit een mysterieus Roemeens kasteel te redden in The Enchanted Canvases! Duik in magische foto's van een oud kasteel en ontdek de geheimen van de Steen der Wijzen!

In The Enchanted Canvases is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

The Enchanted Canvases bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Red je broer en los de geheimen van het oude kasteel op in The Enchanted Canvases!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.