Treasure seekers 1: visions of gold
Treasure seekers 1: visions of gold

Treasure seekers 1: visions of gold

Vanaf:9,24

Avontuur zit in de familie in Visions Of Gold! Word vrienden met Nelly en Tommy in hun zoektocht naar de verborgen schat van hun piraten-oma. Test je vaardigheden met uitdagende puzzels die je van vreemde laboratoria naar de gevaarlijke diepten van de oceaan meenemen!In Visions Of Gold is het de bed


EAN
8716051043768
Merk
Big fish
Model
TREASURE SEEKERS 1: VISIONS OF GOLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Avontuur zit in de familie in Visions Of Gold! Word vrienden met Nelly en Tommy in hun zoektocht naar de verborgen schat van hun piraten-oma. Test je vaardigheden met uitdagende puzzels die je van vreemde laboratoria naar de gevaarlijke diepten van de oceaan meenemen!

In Visions Of Gold is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Visions Of Gold bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Kun jij de verborgen schat vinden of wordt de goudkoorts je teveel in Visions Of Gold?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.