Trapped dead  (dvd-rom)
Trapped dead  (dvd-rom)

Trapped dead (dvd-rom)

Vanaf:39,99

Plaats jezelf in een verlaten fabriek. Neem een paar vrienden mee en probeer de zombieplaag te overleven. Dat is het plot van Trapped Dead, een tactische survival-horror-strategiegame voor de pc. Trapped Dead is een echt spel voor bloeddorstige gamers die wel zin hebben om zombies te lijf te gaan.


EAN
8718144470901
Merk
Iceberg interactive
Model
TRAPPED DEAD (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Plaats jezelf in een verlaten fabriek. Neem een paar vrienden mee en probeer de zombieplaag te overleven. Dat is het plot van Trapped Dead, een tactische survival-horror-strategiegame voor de pc.

Trapped Dead is een echt spel voor bloeddorstige gamers die wel zin hebben om zombies te lijf te gaan. Het spel weet zich van de concurrentie te onderscheiden door een extra laag strategie toe te voegen aan het concept.

Het spel doet denken aan strategiegames als Commandos en Desperados. De zombiegame draait dan ook niet om chaotische actie, maar laat spelers op tactische wijze stappen zetten. De gemaakte keuzes zijn belangrijk, timing komt om de hoek kijken, en elk personage heeft zijn eigen voordelen.

De zombies hebben een gezichtsveld, en daar moet jij als zombiekiller gebruik van maken. Je wilt immers niet dat alle zombies in een keer naar je toe rennen! Trapped Dead is grotendeels geïnspireerd door horrorfilms met zombies zoals die in de jaren tachtig gemaakt werden.

Vecht voor je leven en om te overleven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.