Trainz simulator 2012
Trainz simulator 2012

Trainz simulator 2012

Vanaf:49,99

Trainz Railroad Simulator 2012 biedt de ultieme simulatie voor fans van games over treinen. Jij stapt in Trainz Railroad Simulator 2012 in de cabine van een trein om jezelf machinist te wanen. Niet alleen moet jij je houden aan de snelheid op het spoor, ook is het noodzakelijk om het reilen en zeile


EAN
8716051053163
Merk
N3v games
Model
TRAINZ SIMULATOR 2012

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Trainz Railroad Simulator 2012 biedt de ultieme simulatie voor fans van games over treinen. Jij stapt in Trainz Railroad Simulator 2012 in de cabine van een trein om jezelf machinist te wanen. Niet alleen moet jij je houden aan de snelheid op het spoor, ook is het noodzakelijk om het reilen en zeilen van jouw trein in de gaten te houden.

Je leert snel in Trainz Railroad Simulator 2012. Wanneer moeten wagons losgekoppeld worden? Waar moeten goederen afgeleverd worden? Hoe zit het met de passagiers? Na een aantal uurtjes achter de PC draai je hier je hand niet voor om. Je kunt je eigen wereld in Trainz Railroad Simulator 2012 vormgeven of gebruik maken van de vele voorgeprogrammeerde modellen om mee te spelen.

Het spel is opgedeeld in verschillende modules zodat iedereen wel wat leuks kan vinden in het spel. In de Surveyor-spelfunctie kunnen gamers hun eigen routes maken. Deze kunnen ook gedeeld worden met andere spelers, zodat jouw banen overal ter wereld gespeeld worden.

Trainz Driver is een ander onderdeel van de Trainz-game. In deze module wordt zeer specifiek ingegaan op het besturen van een trein. Spelers krijgen in deze simulatie de keuze tussen twee verschillende besturingen. In de DCC-spelfunctie wordt de game gespeeld vanuit een vogelperspectief. Hierbij is de spelers verantwoordelijk voor het stoppen en rijden van de trein. Het is een versimpelde spelfunctie. De fanatieke treinfanaten zullen liever de Cabin-spelfunctie gebruiken, waarin zij gebruik maken maken van alle functies op het dashboard van de treincabine.

Spelers kunnen in de Driver-module ook planningen maken voor treinen en proberen alles mooi op elkaar aan te laten sluiten. Zo ben je niet alleen verantwoordelijk voor het rijschema, maar ook voor de samenstelling van de treinen. De routes die je maakt kunnen ook weer gebruikt worden in de Surveyor-module, een andere functie uit de spellen binnen de Trainz-functie. De sessies kunnen ook treinen bevatten die door de computer gestuurd worden, op die manier kan je - als jouw schema niet goed genoeg is - gestraft worden voor jouw fouten.

Tenslotte is er Scenarios. Met deze spelfunctie krijgt jij als treinbestuurder verschillende uitdagingen voor je kiezen. Zo mag je de vracht niet beschadigen, moet je treinen op tijd laten rijden en zorgen dat de vracht op tijd bij zijn locatie aankomt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.