Trainz railroad simulator 2006
Trainz railroad simulator 2006

Trainz railroad simulator 2006

Vanaf:12,50

'Trainz Railroad Simulator 2006' is een simulatie game waarin treinen centraal staan. Variërend van het onderhoud, tot en met het vervoeren van goederen, mensen en het aanhouden van reistijden, alles ligt in jouw handen.Een mengeling van historische, realistische en denkbeeldige treinroutes, samen


EAN
9789045649481
Merk
Easy computing
Model
TRAINZ RAILROAD SIMULATOR 2006

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Trainz Railroad Simulator 2006' is een simulatie game waarin treinen centraal staan. Variërend van het onderhoud, tot en met het vervoeren van goederen, mensen en het aanhouden van reistijden, alles ligt in jouw handen.

Een mengeling van historische, realistische en denkbeeldige treinroutes, samen met treinen die uniek zijn voor diverse landen (onder andere Australië, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje) maken het spel uitermate geschikt voor het brede publiek. Op het internet kan je allemaal extra's downloaden in de vorm van 3000 locomotieven, waaronder Nederlandse en Belgische exemplaren. Daarnaast biedt de game herkenbare omgevingen waar jij jouw spoorweg carrière op kunt gaan zetten.

In 'Trainz Railroad Simulator 2006' is veel ruimte voor detail. De echte spoorwegliefhebber kan met deze game dan ook goed uit de voeten. Bijzonder gedetailleerde en complexere spoortrajecten halen het maximum uit de talrijke nieuwe voorzieningen die in dit spel zijn doorgevoerd. Zo is er veel meer activiteit op het scherm terug te vinden. Het laden en lossen van goederen, het vervoeren van passagiers, tegenwoordig is 'Trainz' meer dan alleen het rijden van een trein!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.