Towing simulator
Towing simulator

Towing simulator

Vanaf:19,99

Heb jij ook zo'n hekel aan auto's die fout geparkeerd staan? Of misschien ben je zelf ooit weggesleept en wil je de rollen eens omdraaien. In beide gevallen kun je helemaal los met Takelwagen Simulator!Takelwagen Simulator is een leuke en realistische wegsleepsimulatie. Kies één van de vele beschi


EAN
8716051055716
Merk
Mastertronic
Model
TOWING SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb jij ook zo'n hekel aan auto's die fout geparkeerd staan? Of misschien ben je zelf ooit weggesleept en wil je de rollen eens omdraaien. In beide gevallen kun je helemaal los met Takelwagen Simulator!

Takelwagen Simulator is een leuke en realistische wegsleepsimulatie. Kies één van de vele beschikbare sleepwagens en ga op zoek naar foutief geparkeerde auto's, voertuigen zonder eigenaar en auto's die in een verkeersongeluk zijn beland. Vervolgens is een kwestie van aankoppelen en wegslepen maar!

De realistische drie-dimensionale stad in Takelwagen Simulator is volledig vrij te verkennen. Elk voertuig reageert anders en het is aan jou om auto's schadevrij en veilig weg te slepen. Elke beweging van de kraan, draaikruk en kabel wordt natuurgetrouw in beeld gebracht!

Takelwagen Simulator bevat ongelofelijk veel missies waarin je rijvaardigheid flink op de proef wordt gesteld. Foutparkeerders opgepast, want niemand is veilig voor Takelwagen Simulator! Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.