Torchlight  (dvd-rom)
Torchlight  (dvd-rom)

Torchlight (dvd-rom)

Vanaf:5,99

'Torchlight' is een klassieke action-rpg die verschillende prijzen heeft ontvangen. De gameplay is bijzonder verslavend, maar dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er personen achter 'Diablo' and 'Diablo II' aan 'Torchlight' hebben meewerkt!'Torchlight' speelt zich af in het mijnstadje Torchligh


EAN
5390102516529
Merk
Jowood
Model
TORCHLIGHT (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Torchlight' is een klassieke action-rpg die verschillende prijzen heeft ontvangen. De gameplay is bijzonder verslavend, maar dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er personen achter 'Diablo' and 'Diablo II' aan 'Torchlight' hebben meewerkt!

'Torchlight' speelt zich af in het mijnstadje Torchlight. In deze nederzetting draait alles om het verzamelen van Ember. Dit kostbare element heeft echter ook een keerzijde; het corrumpeert iedereen die er mee in aanraking komt. Iets dat de helden al snel merken wanneer ze de nabijgelegen bergen en grotten verkennen!

Je kiest in 'Torchlight' uit drie verschillende karakters (Vanquisher, Alchemist, Destroyer) met ieder een eigen huisdier. Vervolgens daal je in willekeurig gegeneerde dungeons af om allerlei smerige monsters af te maken en een breed scala aan beloningen te verzamelen.

Natuurlijk word je karakter in 'Torchlight' gaandeweg steeds sterker waarbij er punten over verschillende eigenschappen en aanvallen verdeeld kunnen worden. De willekeurig gegeneerde dungeons zorgen voor oneindige variatie en houden 'Torchlight' lang speelbaar!

Herleef klassieke rollenspel-actie met 'Torchlight' op de pc. Er is een roep voor een held, maar wie beantwoordt deze en volgt zijn roeping?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.