Tomb raider: underworld
Tomb raider: underworld

Tomb raider: underworld

Vanaf:49,99

Lara Croft is terug met een nieuw avontuur. In Tomb Raider: Underworld doet Lara Croft onderzoek naar een mysterie waarvan niemand dacht dat het ooit waarheid zou worden. Een wapen van een god blijkt plots echt te bestaan!De avontuurlijke Lara duikt weer in de mysterie van het verleden. Er gaan al d


EAN
8716051040033
Merk
Bigben interactive
Model
TOMB RAIDER: UNDERWORLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Lara Croft is terug met een nieuw avontuur. In Tomb Raider: Underworld doet Lara Croft onderzoek naar een mysterie waarvan niemand dacht dat het ooit waarheid zou worden. Een wapen van een god blijkt plots echt te bestaan!

De avontuurlijke Lara duikt weer in de mysterie van het verleden. Er gaan al decennia verhalen over het wapen van de Noorse god Thor. Zijn wapen, waarmee bergen veranderd kunnen worden in valleien, blijkt plots echt te bestaan.

Zoals je van Lara Croft gewend bent, moet zij met acrobatische capriolen, lenige sprongen en een stukje lef proberen puzzels op te lossen. Deuren moeten geopend worden, schakelaars moeten omgeschakeld worden en geheime gangen zijn er om ontdekt te worden. Dat is echt iets voor Lara.

Helaas gaat zo'n avontuur altijd gepaard met gevaren. Daarom beschikt de sexy archeologe over een pistool waarmee ze vijanden - in allerlei soorten en maten - met enig oefening om kan leggen. Naast haar pistool beschikt Lara over een omgevingssensor, een slingerhaak en gaat ze motorrijden!

Help Lara tijdens haar spannende, nieuwe avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.