Tom clancys splinter cell - ultimate edition
Tom clancys splinter cell - ultimate edition

Tom clancys splinter cell - ultimate edition

Vanaf:69,99

Splinter Cell Ultimate Edition Vijf Tom Clancy Splinter Cell games opnieuw gebundeld in een bloedstollende spionage pentalogie. Jij bent de beste agent van een geheime divisie van de NSA. Jij bent het laatste redmiddel van de Amerikaanse overheid om de gevoelige missies uit te voeren. Jouw bestaan z


EAN
3307215692127
Merk
Ubisoft
Model
TOM CLANCYS SPLINTER CELL - ULTIMATE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Splinter Cell Ultimate Edition


Vijf Tom Clancy Splinter Cell games opnieuw gebundeld in een bloedstollende spionage pentalogie. Jij bent de beste agent van een geheime divisie van de NSA. Jij bent het laatste redmiddel van de Amerikaanse overheid om de gevoelige missies uit te voeren. Jouw bestaan zal worden ontkend wanneer je gevangen genomen wordt of wordt gedood. Jij bent Sam Fisher. Jij bent een Splinter Cell.

Splinter Cell


Deze derde persoons stealth actie game schuift je in de schoenen van Sam Fisher, een ex-CIA en ex-Navy SEAL wiens hulp wordt ingeroepen door de NSA (National Security Agency). De NSA heeft een nieuw sub-agentschap, Third Echelon. Third Echelon is opgericht om intelligentie te verzamelen van het gruwelijke geopolitieke landschap van 2004. Het agentschap heeft de mogelijkheid om Splinter Cells in te zetten. Jongens zoals Sam Fisher zijn hooggetrainde operatieven die de 'Vijfde Vrijheid' krijgen. Wat erop neer komt dat deze agenten alles mogen doen of laten om hun land te beschermen. Het nadeel voor Sam: als hij ooit gevat wordt, zal de Amerikaanse overheid zijn bestaan niet erkennen. De game bevat 14 tactische, en gadget-geladen missies en 13 high-tech wapens om de anti-terreur informatie te verzamelen.


Revolutionaire AI die de speler op het tipje van zijn stoel houdt.
Interactieve omgevingen en gadgets zoals de Oogscanner, Vingerafdruksleutels en meer...
Geweldige lichteffecten.
14 dodelijke missies.
13 hi-tech wapens waaronder het prototype van de F2000, een multifunctioneel wapen.
Groot arsenaal combatbewegingen en technieken.

Splinter Cell - Chaos Theory


Een neurotische hacker binnen de Japanse geheime dienst en een Japanse admiraal smeden plannen om een oorlog tussen Japan, Noord Korea en China uit te lokken. De typisch Amerikaanse bemoeizucht en een stel clausules in verdragen die na Wereldoorlog II waren afgesloten, zorgen er voor dat het niet lang duurt alvorens ook het machtigste land ter wereld ten strijde moet trekken. Een oorlog in de Stille Oceaan lijkt onvermijdelijk, tenzij een eenzame Splinter Cell van de NSA deze knoop kan ontwarren.


Geavanceerde fysische en grafische motor voor de ultieme game ervaring.
Missies met primaire en secundaire opdrachten met verschillende paden maken dat geen enkele speelbeurt dezelfde is.
Gebruik prototype wapens en gadgets om Amerika uit te schakelen; zoals elektronische radarstoorzender en het aanpasbare SC-20K modulaire wapen inclusief een sniper en shotgun.
Neem het commando over verschillende stealth manoeuvres om je vijanden geruisloos uit te schakelen.
Co-op stealth actie; via splitscreen kan je met twee spelers de terroristen aanpakken.

Splinter Cell - Pandora Tomorrow


Het nieuwe stealth actie tijdperk is aangebroken. Jij bent Sam Fisher, als stealth agent vecht je een éénmansoorlog tegen een terroristennetwerk uit Indonesië. Als antwoord op het toenemende gebruik van geavanceerde digitale codering om potentiële gevaren voor de nationale veiligheid van Amerika te verbergen, heeft de NSA een revolutie op het gebied informatieverzameling teweeggebracht. Dit topgeheim initiatief, ook wel Third Echelon genoemd, betekent een terugkeer naar de klassieke spionagemethodieken. Het bestaan van Third Echelon wordt uiteraard door de Amerikaanse regering ontkend.

Onder leiding van Suhadi Sadono, de bevelhebber van de guerilla's in Indonesië verenigen zich de groeperingen die tegen de militaire aanwezigheid van de Amerikanen zijn. Sadono wordt hierin officieus gesteund door de belangrijkste corrupte spelers binnen de Indonische regering. Zijn troepen vallen de Amerikaanse ambassade in Dili op Timor binnen en bezetten deze, waarbij ze het burger- en militair personeel gijzelen. Nu word jij er op af gestuurd. Niet om de gijzelaars te bevrijden, maar om de topgeheime documenten die zich in de ambassade bevinden te vernietigen voordat Suhadi's mensen ze vinden.


Heftige wapens en actie - De meest geavanceerde wapens, gadgets en moves.
Intens realistische wereld - 8 maps boordevol ijzingwekkende Tom Clancy actie met waanzinnige graphics.
Geheel vernieuwd voor de PS2 - Inclusief een nieuwe level die zich afspeelt in het Indonesische oerwoud.
De 1e multiplayer stealth game! - Speel online of via LAN als Shadownet in 3e persoons view of als Mercenary in 1e persoons view.

Splinter Cell - Double Agent


Sam Fisher ondergaat duistere tijden. Sams dochter is gestorven, waarna Sam Fisher in een grote depressie terecht is gekomen. Hij zit zelfs in de gevangenis. Hij geeft nergens meer om, zelfs niet om zijn eigen leven. Maar in plaats van als een gek banken te gaan overvallen, zoals gedacht wordt, doet hij iets nog veel gevaarlijker: hij neemt een job aan van zijn werkgever als undercover agent. Het is de bedoeling dat Fisher een grote groep terroristen vanbinnenuit uitschakelt. Hiervoor krijgt hij een valse gevangenisstraf en het bijhorende achtergrondverhaal van bankroof en moord. In de gevangenis moet hij het vertrouwen van enkele van de terroristen zien te winnen, waarna een ontsnapping natuurlijk nietlang kan uitblijven.

Eens Sam Fisher weer op vrije voeten is, begint zijn moeilijke job als dubbelagent. Hij krijgt natuurlijk opdrachten van de NSA enerzijds en van de terroristen anderzijds. Het zal zelfs vaak voorvallen dat deze opdrachten lijnrecht tegenover elkaar staan, en dan wordt het dus echt moeilijk en moet je keuzes maken. Op basis van de keuzes die je maakt, zal de verhaallijn beginnen afwijken. Splinter Cell: Double Agent heeft namelijk een vertakte verhaallijn, wat er dus ook voor zorgt dat je verschillende eindes kan hebben, naargelang bepaalde keuzes die je maakt.

Vooral in je opdrachten voor de terroristen, krijg je heel wat van de wereld te zien. Je speelt missies in Azië, Afrika en zelfs diep in de Verenigde Staten. Dit is niet het enige voordeel van de missies voor de terroristen, je kan ook op vlak van bewapening op hun rekenen. Enerzijds krijg je natuurlijk gadgets en wapens van de NSA, maar de terroristen hebben hun eigen zwarte markt, waar zowat alles te koop is!


Speel voor de eerste keer als een dubbelagent.
Voer missies uit voor de terroristen om hun vertrouwen te winnen.
Speel informatie door over de terroristische activiteiten aan de NSA.
Riskeer je je geheime identiteit door een onschuldige te sparen of win je het vertrouwen van de terroristen door hem neer te knallen?

Splinter Cell - Conviction


Een zinderende combinatie van Tom Clancy, Enemy of the State en The Bourne Identity! De gevallen geheimagent Sam Fisher zoekt naar wraak, en deze keer is het persoonlijk! Verraden door zijn voormalige werkgever Third Echelon, gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn dochter. Opgejaagd, bevindt Sam zich in een race tegen de tijd waarin miljoenen mensenlevens bedreigd worden door een dodelijk terroristisch plot.

Zeg voorgoed vaarwel tegen Sam's drie groene lichtjes. Na het hoogverraad van Third Echelon trekt hij namelijk op een destructieve missie om komaf te maken met laffe organisatie. Hoewel de gameplay nog steeds uit stealth bestaat, hebben de makers besloten om het stealth concept grondig te ontstoffen. De makers vonden dat ze met Chaos Theory, alles uit het schaduw-stealth genre gehaald hebben. Hun aandacht gaat daarom naar de nieuwe combateigenschappen van Mr. Fisher. De combat is rauw, hard en onverschrokken. Om de balans tussen stealth en actie te verzorgen, kan de speler zelf beslissen hoe hij zijn vijanden benadert. Een kamer met drie bodyguards is moeilijk te infiltreren, zelfs met Sam's uitgebreide skillset. Als hij echter twee personen via de 'Mark & Execute' neermaait, kan hij zijn hand-to-hand moves op de laatste los laten. 'Mark & Execute' is het nieuwste speeltje. Denk hierbij aan de markering bij de deurcamera van Rainbow Six Vegas. Alleen moet Sam terugvallen op zijn MacGuyver-verbeelding. Je gebruikt bijvoorbeeld een autospiegel om onder deuren te gluren. De 'Mark & Execute' beperkt zich trouwens niet alleen tot vijanden maar ook lichtbronnen, explosieven of vallen.


Dankzij een groter wapenarsenaal en nieuwe gameplayelementen zoals Last Known Position en Mark & Execute is de actie veel intenser en sneller dan ooit.
Een absolute blockbuster ervaring. Conviction voelt aan als actiefilms à la Bourne trilogie.
Laat je volledig meeslepen dankzij de naadloze gameplay en bijhorende tussenfilmpjes. Je wordt niet langer uit de game gehaald door vervelende laadschermen.
Speel online in gloednieuwe, verslavende multiplayer modes.
Nieuwe manier van verhaalontwikkeling: in-game video's geprojecteerd op de omgeving geven de speler het gevoel echt de game te ervaren. Missie doelen komen op innovatieve manier naar voren om de gamer te helpen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.