Tom clancys rainbow six vegas
Tom clancys rainbow six vegas

Tom clancys rainbow six vegas

Vanaf:5,00

'Tom Clancy's Rainbow Six' is een tactisch schietspel. Je voert een team van special forces aan en kan allerlei strategische orders geven. Ditmaal barst de actie in Las Vegas los, waar terroristen de macht hebben overgenomen.Het Rainbow Six-team bestaat uit Logan Keller; de teamleider en een expert


EAN
3307210226501
Merk
Ubisoft
Model
TOM CLANCYS RAINBOW SIX VEGAS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Tom Clancy's Rainbow Six' is een tactisch schietspel. Je voert een team van special forces aan en kan allerlei strategische orders geven. Ditmaal barst de actie in Las Vegas los, waar terroristen de macht hebben overgenomen.

Het Rainbow Six-team bestaat uit Logan Keller; de teamleider en een expert op het gebied van verkenning. Michael Walter is de zware jongen van het team en een specialist op het gebied van zware wapens en explosieven. Ten slotte is er ook nog Jung Park en dit is de sluipschutter en elektronica expert van het team. Samen met deze jongens moet jij de klus klaren.

In 'Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas' kan je niet even een kamer binnenstormen. Alles wat je doet, moet met efficiëntie en beleid. Je gaat met een paar man op missie, en ze moeten allemaal heelhuids thuis komen.

'Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas' heeft ook een uitgebreide multiplayer modus. Hierin kan je een eigen karakter creëren en allerlei nieuwe wapens en beloningen verdienen. Zo biedt 'Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas' ook na het verhaal nog genoeg speelplezier.

'Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas' plaatst jou in de schoenen van de meest elitaire militaire eenheid op aarde, team Rainbow Six!

Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.