Tom clancys h.a.w.x.
Tom clancys h.a.w.x.

Tom clancys h.a.w.x.

Vanaf:3,00

Stap in Tom Clancy's H.A.W.X. in de cockpit van de meest krachtige en technologisch geavanceerde jet fighters en bind alleen of met de hulp van vrienden de strijd aan in de deze overweldigende air combat game!H.A.W.X. speelt zich af in een nabije toekomst, waarin steeds meer naties afhankelijk worde


EAN
3307211102200
Merk
Ubisoft
Model
TOM CLANCYS H.A.W.X.

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap in Tom Clancy's H.A.W.X. in de cockpit van de meest krachtige en technologisch geavanceerde jet fighters en bind alleen of met de hulp van vrienden de strijd aan in de deze overweldigende air combat game!

H.A.W.X. speelt zich af in een nabije toekomst, waarin steeds meer naties afhankelijk worden van 'private military companies' (PMC's), oftewel particuliere legers. De elite-huurlingen van deze legers trekken zich weinig aan van de wet. In het Reykjavik Akkoord wordt het bestaan van de PMC's gelegaliseerd en krijgen ze toestemming om te dienen in alle militaire operaties. De voordelen van de PMC's zijn duidelijk, maar steeds meer mensen maken zich zorgen wat er gebeurt als deze teveel macht krijgen. Jouw unieke vaardigheden als lid van het 'High Altitude Warfare - Experimental Squadron' (H.A.W.X) zijn daarom belangrijker dan ooit tevoren.

Schakel de flight-assistant in of uit


Tom Clancy's H.A.W.X. is een shooter waarbij je de besturing neemt over de meest geavanceerde straaljagers ter wereld. Je hebt de keuze uit meer dan vijftig gevechtsvliegtuigen, waaronder moderne jetfighters, prototypes en zelfs modellen uit het Koude Oorlog-tijdperk. Haal andere straaljagers neer, vernietig troepen op de grond, houd je radar in de gaten en vertrouw op de geavanceerde boordcomputer die waarschuwt voor inkomende raketten. Hoewel je boordcomputer je voor alle gevaren waarschuwt en veel bescherming biedt, kun je ervoor kiezen deze uit te schakelen. In maar liefst zeventien missies verken je het luchtruim van zestien verschillende locaties, van Mexico tot Zuid-Amerika, en van Afghanistan tot Cape Canaveral. Alle locaties zijn gebaseerd op actuele satellietgegevens waardoor de omgevingen erg realistisch aanvoelen.

Neem het in de H.A.W.X. multiplayer modi op tegen maarliefst 15 tegenstanders


De actie spat van je scherm in de visueel adembenemende luchtgevechten. Deze 'dogfights' komen veel voor in de multiplayer modi waarin je het met zestien man tegen elkaar kunt opnemen. Succesvolle spelers krijgen ervaringspunten en geld waarmee ze vervolgens wapens kunnen kopen. Daarnaast is de campagne-modus met vier man co-op te spelen. Vorm samen met vrienden een squadron en neem het op tegen de computer! Het is daarbij niet nodig dat iedereen tegelijk aan de start van een game verschijnt: Ten alle tijde kan een tweede, derde of vierde speler aan een spel toegevoegd worden. Zij vervangen dan automatisch een teamlid dat eerder door de computer werd bestuurd.

Klim in de cockpit van supersonische jetfighters, betreed het luchtruim en laat zien uit welk hout je gesneden bent in de spectaculaire air combat game Tom Clancy H.A.W.X!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.