Tiny troopers
Tiny troopers

Tiny troopers

Vanaf:13,99

Leid een team van kleine soldaten op het moderne slagveld in Tiny Troopers. Voer het bevel over kleine soldaten, tanks en andere specialisten in deze spannende strategiegame! Tiny Troopers bevat 30 dodelijke missies met verschillende doelstellingen: vernietig vijandelijke gepantserde formaties, red


EAN
8718144471274
Merk
Iceberg interactive
Model
TINY TROOPERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Leid een team van kleine soldaten op het moderne slagveld in Tiny Troopers. Voer het bevel over kleine soldaten, tanks en andere specialisten in deze spannende strategiegame!

Tiny Troopers bevat 30 dodelijke missies met verschillende doelstellingen: vernietig vijandelijke gepantserde formaties, red gijzelaars en elimineer generaals om de vrede te herstellen. In Tiny Troopers krijg je geen moment rust!

Je soldaten worden in Tiny Troopers geconfronteerd met vijandelijke infanterie, sluipschutters en zelfs tanks. De sterftecijfers zijn hoog, maar er is eindeloze aanvoer van verse rekruten om de gelederen op te vullen!

Je veteranen die het overleven worden gepromoveerd en elke nieuwe streep op hun uniform maakt ze beter! Om hun overlevingskansen te vergroten, kun je Command Points spenderen om nog betere uitrusting te kopen!

Stuur je soldaten aan en maak tactische beslissingen om als winnaar het slagveld te verlaten. Oorlog kan een hel zijn, maar in Tiny Troopers is het een groot feest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.