Time machine trapped in time
Time machine trapped in time

Time machine trapped in time

Vanaf:8,99

The Time Machine: Trapped in Time is een zoek-en-vind-game waarin spelers in de rol van assistent Filby Young op onderzoek moeten naar de mysteries rond de zelfmoord van professor George Einwin. De professor claimde een kettingreactie in werking te hebben gezet die de mensheid voor goed zou verander


EAN
5050740023536
Merk
Mastertronic
Model
TIME MACHINE TRAPPED IN TIME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Time Machine: Trapped in Time is een zoek-en-vind-game waarin spelers in de rol van assistent Filby Young op onderzoek moeten naar de mysteries rond de zelfmoord van professor George Einwin. De professor claimde een kettingreactie in werking te hebben gezet die de mensheid voor goed zou veranderen.

Filby gaat terug naar het laboratorium van de professor. Daarom moet jij, samen met de assistent, op zoek naar aanwijzingen. Zo blijkt een speciale machine deels ontmanteld te zijn. Dat is de eerste aanwijzing! Hier is meer aan de hand en misschien is het dus toch geen zelfmoord!

De assistent herstart de machine en wordt terug in de tijd gegooid. Nu is het aan jou om hints te verzamelen uit vervlogen tijden (het oude Egypte tot en met de Middeleeuwen) in een poging de realiteit te herstellen en alles weer bij het oude te brengen!

Heb jij het in je om de wereld uit de rampzalige tijdramp te redden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.