The treasures of mystery island
The treasures of mystery island

The treasures of mystery island

Vanaf:15,45

Alex maakt gewoon een routinevlucht over de Atlantische Oceaan in zijn vrachtvliegtuigje als plotseling de talisman van zijn vriendin begint te gloeien. Even later, nadat zijn vlucht is geëindigd met een landing op de golven, wordt hij wakker op het strand van een eiland dat nergens op een kaart te


EAN
8715181997750
Merk
Denda
Model
THE TREASURES OF MYSTERY ISLAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Alex maakt gewoon een routinevlucht over de Atlantische Oceaan in zijn vrachtvliegtuigje als plotseling de talisman van zijn vriendin begint te gloeien. Even later, nadat zijn vlucht is geëindigd met een landing op de golven, wordt hij wakker op het strand van een eiland dat nergens op een kaart te vinden is. Als een oorspronkelijke bewoner van het eiland Alex redt, begint hij een zoektocht naar verborgen voorwerpen die hem naar het hart van een vreemd eiland zullen brengen waar verborgen schatten en de vloek van een boze god op hem wachten!

Je kwaliteiten in het zoeken en vinden van objecten zullen op de proef gesteld worden in de meer dan 30 schitterend gedetailleerde levels. Je moet niet alleen alle verloren voorwerpen zien op te sporen maar ze moeten ook naar hun oorspronkelijke plaats teruggebracht worden. Daarnaast moet je ook alle eigendommen van je 24 klanten zien terug te vinden, meer dan 12 mini-games zien op te lossen en een aantal trOfeeën verdienen om het mysterie midden op "Treasure Island" op te lossen!

Kort samengevat  • vind alle verborgen objecten

  • meer dan 30 schitterend gedetailleerde levels

  • los alle mini-games op

  • vele trOfeeën te verdienen

  • volledige versie, onbeperkt speelplezier

  • Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.