The train giant
The train giant

The train giant

Vanaf:4,99

The Train Giant gaat gamers een mooie balans tussen het spelen van imperium magnaat en het bouwen van een infrastructuur. In dit simulatie spel ben jij de baas van een treinbedrijf. Het is jouw taak om kleine dorpjes te laten groeien tot welvarende steden. Het stukje strategisch management en uitera


EAN
4020636114311
Merk
Uig entertainment
Model
THE TRAIN GIANT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Train Giant gaat gamers een mooie balans tussen het spelen van imperium magnaat en het bouwen van een infrastructuur. In dit simulatie spel ben jij de baas van een treinbedrijf. Het is jouw taak om kleine dorpjes te laten groeien tot welvarende steden. Het stukje strategisch management en uiteraard wat lef is hiervoor wel nodig!

Het draait niet alleen maar om geld in The Train Giant. Rekening houden met de natuur is net zo belangrijk. Ook moeten de omwonenden en de reizigers natuurlijk tevreden zijn. Zo heb je veel factoren om rekening mee te houden wanneer jouw bedrijf de top wil bereiken.

Spelers kunnen zelfs industriële of commerciële gebieden ontwikkelen in de steden. Deze gebieden hebben vervoer nodig, en daar komt jouw bedrijf natuurlijk bij om de hoek kijken. Passagiers en vracht zijn jouw verantwoordelijkheid, als mede het onderhoud van de stations, depots en het spoor. Als je het een beetje goed doet, kan de NS nog wat van jou leren!

Wanneer steden groeien, kunnen gamers geld investeren in nieuwe technologieën. Denk maar eens aan schonere energie of het kopen en verkopen van aandelen in een virtuele versie van de aandelenhandel. Speciaal op Europa gerichte missies maken van The Train Giant een bijzonder spel. Zo is er een missie waarin Griekenland gered moet worden van de economische teloorgang, maar ook eentje waar een natuurgebied in de Alpen verbonden moet worden met omliggende gebieden. Hoe ga je daar mee om?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.