The sims - het rijke leven (uitbreidingspakket)
The sims - het rijke leven (uitbreidingspakket)

The sims - het rijke leven (uitbreidingspakket)

Vanaf:11,50

The Sims Expansion Pack geeft nog meer controle over het leven van "The Sims ". De Sims komen in nog meer en vreemdere situaties verzeild dan ooit tevoren. Tientallen nieuwe sitaties komen voor, zoals ontvoeringen door aliens, kakkerlakken-plagen, exploderende tuin-kabouters, liefdesperikelen, niet


EAN
5030946026982
Merk
Electronic arts
Model
THE SIMS - HET RIJKE LEVEN (UITBREIDINGSPAKKET)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Sims Expansion Pack geeft nog meer controle over het leven van "The Sims ". De Sims komen in nog meer en vreemdere situaties verzeild dan ooit tevoren. Tientallen nieuwe sitaties komen voor, zoals ontvoeringen door aliens, kakkerlakken-plagen, exploderende tuin-kabouters, liefdesperikelen, niets gaat te ver. Ook krijgen de digitale persoontjes met deze uitbreiding veel meer carriere-mogelijkheden en inrichtingsstijlen voor hun huizen. Van spookkasteel tot liefdesnestje: iedere stijl is mogelijk.



Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.