The settlers 7: paths to a kingdom - gold edition
The settlers 7: paths to a kingdom - gold edition

The settlers 7: paths to a kingdom - gold edition

Vanaf:49,99

The Settlers 7: Paths To A Kingdom - Gold Edition bevat de game inclusief een extra map en meer kasteelopties!The Settlers 7: Paths to a Kingdom is een strategische game en speelt zich af tijdens de Europese renaissance. Natuurlijk ligt de nadruk in The Settlers op het neerleggen van productie- en t


EAN
8716051051909
Merk
Ubisoft
Model
THE SETTLERS 7: PATHS TO A KINGDOM - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Settlers 7: Paths To A Kingdom - Gold Edition bevat de game inclusief een extra map en meer kasteelopties!

The Settlers 7: Paths to a Kingdom is een strategische game en speelt zich af tijdens de Europese renaissance. Natuurlijk ligt de nadruk in The Settlers op het neerleggen van productie- en transportsystemen om de ultieme leider te worden!

The Settlers 7: Paths to a Kingdom bevat veel van de elementen waar de fans van deze serie zo bekend mee zijn. In The Settlers draait het namelijk niet alleen om het bouwen van een stad of een leger, maar het is juist de bedoeling dat je handelsroutes op gaat zetten. Zo moet er hout geproduceerd worden om huizen te bouwen, of kan je stenen uit gaan hakken in de bergen. Op deze manier kan je stad voor stad en gebied na gebied langzaam maar zeker in jouw handen krijgen.

In The Settlers 7: Paths to a Kingdom kom je drie steunpilaren tegen met het leger, wetenschap, en handel. Hoe jij de game wilt spelen, is geheel aan jou. Wetenschap draagt bij aan het leger, maar er is ook handel nodig. Een zekere vorm van synergie is dus altijd aanwezig.

Naast de mogelijkheid om het verhaal van de game te doorlopen met een grote diversiteit aan missies, krijg je in The Settlers 7: Paths to a Kingdom ook de kans om het online op te nemen tegen andere gamers. Bovendien heb je de mogelijkheid om ook samen met iemand te spelen, waardoor The Settlers 7: Paths to a Kingdom niet snel gaat vervelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.