The patricians and merchants box
The patricians and merchants box

The patricians and merchants box

Vanaf:39,99

The Patricians And Merchants Box is een compilatie van drie klassieke games van uitgever Kalypso in één doosje. De aanwezige games zijn Patrician III, de ruimte actiegame Dark Star One, en tenslotte Vermeer 2.In Patricians III staat de handel centraal. Naast de reguliere handel hebben ook onderwer


EAN
4260089412903
Merk
Kalypso
Model
THE PATRICIANS AND MERCHANTS BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Patricians And Merchants Box is een compilatie van drie klassieke games van uitgever Kalypso in één doosje. De aanwezige games zijn Patrician III, de ruimte actiegame Dark Star One, en tenslotte Vermeer 2.

In Patricians III staat de handel centraal. Naast de reguliere handel hebben ook onderwerpen als piraterij, politiek en economie hun weg gevonden in deze - van oorsprong - Duitse gameserie.

Kijken we echter naar Dark Star One, dan zien we daar een geheel ander type game. Deze game is veel meer gebaseerd op actie. Je voert opdrachten uit in je ruimteschip voor grote bazen en moet je proberen omhoog te werken in de hierarchie. Ondertussen zijn er keuze die je moet maken, want met welke facties en personen wil je samenwerken? Wat is jouw persoonlijke doel in Dark Star One?

Tenslotte is er de derde en laatste game, Vermeer 2. Je zou denken dat deze game over de Nederlandse schilder Johannes Vermeer gaat, en ongetwijfeld om die reden is het spel later hernoemd tot The Great Art Race. In deze game ga je opzoek naar de gestolen schilderijen van je opa. Zodra je ze vindt, moet je ze terugkopen, maar dan heb je wel geld nodig. Geld moet je verdienen, en omdat tegenstanders ook steeds geld bieden, moet je handig tewerk gaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.