The mystery of the crystal portal
The mystery of the crystal portal

The mystery of the crystal portal

Vanaf:18,99

Ga met journaliste Nicole op zoek naar haar vermiste vader, een archeoloog, in het innovatieve zoekspel "The Mystery of the Crystal Portal". Verken prachtige steden over de hele wereld, vind ontbrekende objecten en voltooi puzzels om verder te komen in je uitdagende zoektocht. Het onderzoek naar de


EAN
8715181997279
Merk
Denda
Model
THE MYSTERY OF THE CRYSTAL PORTAL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga met journaliste Nicole op zoek naar haar vermiste vader, een archeoloog, in het innovatieve zoekspel "The Mystery of the Crystal Portal". Verken prachtige steden over de hele wereld, vind ontbrekende objecten en voltooi puzzels om verder te komen in je uitdagende zoektocht. Het onderzoek naar de verdwijning brengt je in contact met een geheim dat de geschiedenis van de mensheid kan bedreigen.

Vol innovatieve verborgen objecten, een intrigerend verhaal en prachtige beelden is "The Mystery of the Crystal Portal" een spannend uitstapje voor iedereen!

Kort samengevat:  • meer dan 20 locaties die je kunt onderzoeken

  • bezoek landen over de hele wereld

  • innovatieve gameplay

  • oogstrelende graphics

  • Nederlandstalige gameClassic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.