The lost crown
The lost crown

The lost crown

Vanaf:29,99

The Lost Crown is een Point & Click Adventure uit de oude doos. Je bent Nigel Danvers, een nieuwsgierige kerel die zich ontpopt als een ware ghostbuster. Want deze game draait om het opsporen en vinden van geesten. Durf jij het avontuur aan? Nigel werkt in The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure s


EAN
8718144470338
Merk
Iceberg interactive
Model
THE LOST CROWN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Lost Crown is een Point & Click Adventure uit de oude doos. Je bent Nigel Danvers, een nieuwsgierige kerel die zich ontpopt als een ware ghostbuster. Want deze game draait om het opsporen en vinden van geesten. Durf jij het avontuur aan?

Nigel werkt in The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure samen met Lucy Reubans. Dit duo probeert de mysteriën rond de mistige kustlijn van Engeland te ontrafelen. Dit gebied staat bekend om haar smokkelaars, piraten en spoken. Er ligt dus genoeg gevaar op de loer!

The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure brengt klassieke adventure-actie naar je pc. Praat met interessante personages en zoek naar clues terwijl je een spannend mysterie probeert op te lossen. Pas alleen wel op voor vroegtijdige aannames, want in The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure is niet wat het lijkt!

Stap in het leven van een hedendaagse spokenjager in The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.