The island castaway pc cd-rom
The island castaway pc cd-rom

The island castaway pc cd-rom

Vanaf:19,95

Een schip wordt gevangen in een storm en gaat ten onder in de oceaan. Een groep mensen weet te ontsnappen en belandt op het dichtstbijgelegen tropische eiland. Plots gebeuren er allerlei mysterieuze dingen. Welkom in de wereld van The Island Castaway!Speel de rol van Tom Allison in The Island Castaw


EAN
8718274540796
Merk
Easy interactive
Model
THE ISLAND CASTAWAY PC CD-ROM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een schip wordt gevangen in een storm en gaat ten onder in de oceaan. Een groep mensen weet te ontsnappen en belandt op het dichtstbijgelegen tropische eiland. Plots gebeuren er allerlei mysterieuze dingen. Welkom in de wereld van The Island Castaway!

Speel de rol van Tom Allison in The Island Castaway en ga het eiland rond om te ontdekken wat voor geheimen verborgen liggen op deze vergeten plek. Om te overleven moet je de confrontatie met gevaarlijke wilde dieren aan en moet er voedsel worden gezocht. Leren overleven is cruciaal in The Island Castaway!

The Island Castaway combineert leuke een boerderij-simulatie met een spannend avontuur. Verzamel en groei fruit, leer vissen en jaag op wilde zwijnen. Verken het raadselachtige eiland, op zoek naar sporen om tweehonderd verschillende quests op te lossen!

Bent je in staat om te overleven en terug te keren naar huis? Ontdek het in The Island Castaway!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.