The guild 2: venice
The guild 2: venice

The guild 2: venice

Vanaf:39,99

The Guild 2: Venice is een uitbreiding op de strategie-game The Guild 2. In deze uitbreiding maak je kennis met de fascinerende sfeer van de Italiaanse stad Venetië; smalle straten, gondeliers, en het mystieke carnaval komen voorbij. The Guild 2: Venice biedt een unieke combinatie van rollenspel e


EAN
9006113138402
Merk
Nordic games
Model
THE GUILD 2: VENICE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Guild 2: Venice is een uitbreiding op de strategie-game The Guild 2. In deze uitbreiding maak je kennis met de fascinerende sfeer van de Italiaanse stad Venetië; smalle straten, gondeliers, en het mystieke carnaval komen voorbij.

The Guild 2: Venice biedt een unieke combinatie van rollenspel en strategie. Je kunt de economie van een complete stad, maar ook het dagelijks leven een enkel personage aansturen. Je karakter zal naarmate The Guild 2: Venice vordert steeds sterker worden.

Onderhoud je eigen familie, verdien geld en ervaar de romantiek van Venetië in The Guild 2: Venice. Ondertussen moet je natuurlijk wel beroemd worden, want misschien ben jij wel de nieuwe Casanova.

Je bent vrij om te gaan en te staan waar jij wilt. Je kunt je eigen beroepen kiezen, of wellicht ga je liever de politiek in. Deze keuzes zijn belangrijk voor jouw positie binnen de samenleving van The Guild 2: Venice.

Proef de sfeer van het Middeleeuwse Venetië in The Guild 2: Venice!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.