The guild 2: pirates of the european seas
The guild 2: pirates of the european seas

The guild 2: pirates of the european seas

Vanaf:1,00

The Guild 2: Pirates of The European Seas is een uitbreidıng op het strategische rollenspel The Guild 2. In deze uitbreiding gaan we het ruime sop op en bevaren we de zeven zeeën. Handel, zeeoorlogen, en uiteraard piraterij vormen een belangrijk onderdeel van dit spel.Tijdens het spelen van The Gu


EAN
9006113000570
Merk
Nordic games
Model
THE GUILD 2: PIRATES OF THE EUROPEAN SEAS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Guild 2: Pirates of The European Seas is een uitbreidıng op het strategische rollenspel The Guild 2. In deze uitbreiding gaan we het ruime sop op en bevaren we de zeven zeeën. Handel, zeeoorlogen, en uiteraard piraterij vormen een belangrijk onderdeel van dit spel.

Tijdens het spelen van The Guild 2: Pirates of The European Seas kan je besluiten de gehele stad onder je hoede te nemen, maar je kunt ook voor een personage kiezen. Hoe ambitieus jıj bent, ligt dus volledig in jouw eigen handen. Hoe dan ook begin je klein, maar je uiteindelijke doel moet werelddominantie zijn!

Deze uitbreiding maakt het voor het eerst mogelijk om via de zee te handelen. Daarnaast kan jouw politieke macht na rijken tot aan de troon, als je het spelletje goed genoeg speelt natuurlijk. Daarnaast voorziet The Guild 2: Pirates of The European Seas ın de vraag naar nieuwe beroepen; de dokter, visser en de piraat. Daar aan toegevoegd zijn nieuwe gebouwen, voertuigen en meer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.