The good life
The good life

The good life

Vanaf:8,00

The Good life is simulatie spel in een grafisch verbluffende, paradijselijke 3D omgeving. Speel een intrigerende mix van ship simulator, time management en tycoon in dit leuke free roaming spel. Een villa aan zee, je eigen luxe jacht, een prachtige zonsondergang, witte stranden en heldere wateren. L


EAN
8718144471441
Merk
Iceberg interactive
Model
THE GOOD LIFE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Good life is simulatie spel in een grafisch verbluffende, paradijselijke 3D omgeving. Speel een intrigerende mix van ship simulator, time management en tycoon in dit leuke free roaming spel. Een villa aan zee, je eigen luxe jacht, een prachtige zonsondergang, witte stranden en heldere wateren. Leef het leven waar je altijd van hebt gedroomd terwijl je de top tycoon op de Jo Jo eilanden wordt. Zoals velen heeft Derek Hales genoeg van zijn negen-tot-vijf baan. Wanneer hij te horen krijgt dat zijn oom hem de eigenaar heeft gemaakt van Carpe Diem Boats op de tropische Jo Jo eilanden, twijfelt hij geen moment. Een nieuw leven wacht op hem! Na een lange reis komen hij en zijn mooie vriendin Michelle Joyce eindelijk aan op hun bestemming en genieten ze van een prachtige zonsondergang nu ze hun eigen bedrijf hebben. In vergelijking met het saaie kantoorleven is dit toch een stuk beter. Eindelijk is het leven goed.

Kenmerken:Met je arsenaal aan boten neem je verschillende missies aan, waarbij je over superrealistische tropische wateren vaart, om een fortuin te verdienen.
Ervaar de prachtige uitgestrekte locaties met meer dan 50 havens en tientallen unieke plaatsen om te ontdekken.
Word een bedreven schipper en leer varen met 6 verschillende type boten.
Realistische weersomstandigheden en 24u dag/nacht cyclus.
Duik schatten op, red mensen die dreigen te verdrinken, ontwijk piraten aanvallen en word rijk en beroemd.
Gebruik je inkomsten om een commercieel rijk op te bouwen - koop en verkoop bezittingen in dit tropische paradijs - groei van zonnebedden, strandhuizen en bungalows naar restaurants, villa's en zelfs hotels.
Speel tegen 9 andere NPC schippers die met jou concurreren. Word de beste schipper, verdien meer geld en word de top tycoon van de Jo Jo eilanden.
Inclusief een kaart op posterformaat van de Jo Jo eilanden. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.