The golden horde
The golden horde

The golden horde

Vanaf:9,99

The Golden Horde is een strategiegame die zich afspeelt in Europa, Centraal-Azië en Rusland aan het begin van de dertiende eeuw. De game laat je verschillende bekende veldslagen en politieke crisissen beleven en bevat verschillende RPG-elementen en individuele helden. De game bevat drie verschillen


EAN
9006113163015
Merk
Jo wood
Model
THE GOLDEN HORDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Golden Horde is een strategiegame die zich afspeelt in Europa, Centraal-Azië en Rusland aan het begin van de dertiende eeuw. De game laat je verschillende bekende veldslagen en politieke crisissen beleven en bevat verschillende RPG-elementen en individuele helden.
De game bevat drie verschillende facties: de Kruisvaarders, Mongolen en Russen. Elke factie beschikt over unieke type militaire troepen, gebouwen, vechtstijlen en helden. Het is mogelijk om de wapens van vijanden nadat je ze hebt verslagen op te pakken en zelf te gebruiken, daarnaast kun je ook bezit nemen over neutrale paarden. Het weer speelt een belangrijke rol. Zo heeft de wind invloed op afgeschoten pijlen, zorgt sneeuw ervoor dat troepen minder snel voortbewegen en kunnen je manschappen door bevroren ijs of meren heen breken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.