The first templar
The first templar

The first templar

Vanaf:16,99

The First Templar is een actieavontuur waarin coöperatieve spelelementen centraal staan. Het spel speelt zich af in een duistere tijd, laat dertiende eeuw, wanneer oude vrienden aartsrivalen worden. Corruptie spreidt door de kerk en gevallen ridders onderdrukken de zwakkere medemens.Het verhaal van


EAN
4260089412712
Merk
Kalypso media
Model
THE FIRST TEMPLAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The First Templar is een actieavontuur waarin coöperatieve spelelementen centraal staan. Het spel speelt zich af in een duistere tijd, laat dertiende eeuw, wanneer oude vrienden aartsrivalen worden. Corruptie spreidt door de kerk en gevallen ridders onderdrukken de zwakkere medemens.

Het verhaal van The First Templar gaat over twee hoofdpersonages, een Franse tempelier en zijn compagnon, een vrouw die als heks wordt gezien. Deze twee onwaarschijnlijke vrienden in nood proberen het mysterie achter de orde van de tempeliers te ontrafelen. Centraal staat natuurlijk het geheim van de Heilige Graal. Tijdens hun avontuur komen de twee helden koning Philip de Vierde van Frankrijk tegen en stuiten ze op de Franse inquisitie.

The First Templar beschikt over een solo en coöperatieve spelmodus. Speel je in je eentje dan kan je, wanneer je wilt, wisselen tussen de twee personages. De computer neemt het andere personage voor zijn rekening. Gedurende het avontuur ontwikkel je nieuwe vaardigheden, waardoor het personage je echt eigen wordt. Voor de setting van het actieavontuur hebben de ontwikkelaars gekeken naar twintig historische locaties.

Kan jij de kerk bestrijden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.