The evil within
The evil within

The evil within

Vanaf:48,75

The Evil Within is een van de bruutste horrorgames ooit gemaakt. Van het brein van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami brengt The Evil Within een game over een verontrustende realiteit waarin jij probeert te ontsnappen aan halfmechnische monsters die jou het liefst uit elkaar zouden rukken. Je staa


EAN
0093155148192
Merk
Bethesda
Model
THE EVIL WITHIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Evil Within is een van de bruutste horrorgames ooit gemaakt. Van het brein van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami brengt The Evil Within een game over een verontrustende realiteit waarin jij probeert te ontsnappen aan halfmechnische monsters die jou het liefst uit elkaar zouden rukken.

Je staat oog in oog met de verwrongen gezichten van dodelijke wezens en ervaart pas echt wat horror is wanneer een sloper besmeurd in bloed jou probeert te vermoorden.

En het begint allemaal zo simpel. Detective Sebastian Castellanos en zijn partners stuiten op een massamoord. Het lijkt een doodgewone politiezaak, maar al snel blijkt er iets bovennatuurlijks aan de hand te zijn. Wanneer Castellanos zijn partners afgeslacht ziet worden, wordt hij knockout geslagen. Hij wordt wakker in een wereld waar verschrikkelijke monsters tussen de doden lopen. De detective wil nu ontdekken wat hier precies aan de hand is!

Spanning ligt continu op de loer. De opwinding uit deze game komt niet voort uit de actie, maar uit het feit dat er op je gejaagd wordt. Overleven is de kunst. Je beschikt over een beperkt aantal wapens en dus moet je kiezen wanneer je het conflict aangaat. De vallen gelegd door monsters kan je zelf gebruiken in je strijd tegen deze wezens, maar het is altijd maar afwachten wat er op je pad komt.

Versla de verschrikkelijke horror en ervaar de spanning van The Evil Within!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.