The elder scrolls v: skyrim
The elder scrolls v: skyrim

The elder scrolls v: skyrim

Vanaf:50,00

The Elder Scrolls V Skyrim Standaard - DownloadIn de game The Elder Scrolls V Skyrim Standaard voor de pc kruip jij in de huid van een 'Dragonborn', je bent een sterveling maar met de ziel van een draak. De onthulling van deze aard valt precies samen met de wederopstanding van de draken in het rijk.


EAN
0093155141674
Merk
Bethesda
Model
THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Elder Scrolls V Skyrim Standaard - Download

In de game The Elder Scrolls V Skyrim Standaard voor de pc kruip jij in de huid van een 'Dragonborn', je bent een sterveling maar met de ziel van een draak. De onthulling van deze aard valt precies samen met de wederopstanding van de draken in het rijk. Volgens een profetie zullen de draken de wereld vernietigen. Het is jouw taak om de draken te verslaan. Verken de wereld van Skyrim te voet of te paard en laat je meeslepen in dit mythische avontuur. Let op: dit product betreft een digitale versie. Je downloadt het spel met een code op je pc.

Kenmerken
  • The Elder Scrolls V Skyrim Standaard download voor de pc
  • Het vijfde deel uit de game-serie The Elder Scrolls
  • Keuze uit verschillende rassen
Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.