The dreamatorium of dr. magnus
The dreamatorium of dr. magnus

The dreamatorium of dr. magnus

Vanaf:19,17

The Dreamatorium of Dr. MagnusWat is er gebeurd met de door verdriet gekwelde dokter Macario Magnus? Kruip in de huid van rechercheur Sarah Green en spoor de dokter op in “The Dreamatorium of Dr. Magnus!Dokter Macario Magnus heeft zijn vrouw en dochter verloren. Hun auto raakte van de weg en stort


EAN
8715181991307
Merk
Denda
Model
THE DREAMATORIUM OF DR. MAGNUS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Dreamatorium of Dr. Magnus

Wat is er gebeurd met de door verdriet gekwelde dokter Macario Magnus? Kruip in de huid van rechercheur Sarah Green en spoor de dokter op in “The Dreamatorium of Dr. Magnus!
Dokter Macario Magnus heeft zijn vrouw en dochter verloren. Hun auto raakte van de weg en stortte van een brug af, de rivier in. Het lichaam van zijn vrouw werd gevonden maar zijn dochter kwam nooit boven water. In een poging contact te krijgen met de zielen van zijn vrouw en dochter, brouwde hij allerlei drankjes. Eén van de drankjes heeft hem echter een bovennatuurlijke kracht gegeven.

Wanneer dokter Magnus als vermist is opgegeven, buigt rechercheur Sarah Green zich over de vermissingszaak. Tijdens haar onderzoek stuit ze op details die verbonden zijn met haarzelf en haar verleden. Hoe kan dit? Doorzoek de woonplaats van de dokter en speur op locaties die Sarah kent uit haar kindertijd naar aanwijzingen. Welke geheimen zal Sarah onthullen? Zal ze de vermiste dokter Magnus vinden? Er is maar één manier om achter het antwoord te komen, speel snel “The Dreamatorium of Dr. Magnus”!

Meer over het spel:
Start de speurtocht naar de verdrietige dokter Magnus
Los unieke puzzels op en zoek naar verborgen voorwerpen
Stuit op mysterieuze magie
Ben jij een goede rechercheur?
Nederlandstalig spel

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 600 MHz
Geheugen: 512 MB RAM
DirectX: versie 7.0

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.