The curse of the severed heart
The curse of the severed heart

The curse of the severed heart

Vanaf:13,99

Edwina Margrave heeft zich teruggetrokken op het Engelse platteland in het huisje waar haar ouders tragisch zijn gestorven. Wanneer ze plots op een eeuwenoud verhaal over liefde en wraak stuit, stapt ze de geestenwereld in en begint The Curse Of The Severed Heart! Kan jij de vloek van een gebroken h


EAN
8716051051589
Merk
Inertia
Model
THE CURSE OF THE SEVERED HEART

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Edwina Margrave heeft zich teruggetrokken op het Engelse platteland in het huisje waar haar ouders tragisch zijn gestorven. Wanneer ze plots op een eeuwenoud verhaal over liefde en wraak stuit, stapt ze de geestenwereld in en begint The Curse Of The Severed Heart! Kan jij de vloek van een gebroken hart opheffen?

In The Curse Of The Severed Heart is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

The Curse Of The Severed Heart bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Beleef een spannend avontuur in The Curse Of The Severed Heart!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.