The clumsys 2: butterfly effect
The clumsys 2: butterfly effect

The clumsys 2: butterfly effect

Vanaf:13,00

Opa Onhandig heeft zijn oude tijdreishobby weer opgepakt en verstoort de geschiedenis door per ongeluk een vlinder uit de prehistorie mee te nemen in The Clumsys 2: Butterfly Effect. Wie wist dat een vlinder een kettingreactie zou veroorzaken waardoor onze tijd in het stenen tijdperk veranderd?In Th


EAN
8715181995497
Merk
Denda
Model
THE CLUMSYS 2: BUTTERFLY EFFECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Opa Onhandig heeft zijn oude tijdreishobby weer opgepakt en verstoort de geschiedenis door per ongeluk een vlinder uit de prehistorie mee te nemen in The Clumsys 2: Butterfly Effect. Wie wist dat een vlinder een kettingreactie zou veroorzaken waardoor onze tijd in het stenen tijdperk veranderd?

In The Clumsys 2: Butterfly Effect is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

The Clumsys 2: Butterfly Effect bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Reis door de tijd en ruim de rommel van je opa op in The Clumsys 2: Butterfly Effect!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.