The club
The club

The club

Vanaf:2,99

SEGA en Bizarre Creations, de ontwikkelaar van de alom geprezen raceserie Project Gotham Racing en de enorme speelhalhit Geometry Wars, komen met een nieuw soort thirdpersonshooter: The Club. Voeg je bij een geïsoleerde groep moordenaars die gedwongen wordt om voor haar leven te vechten in een onde


EAN
5060138435186
Merk
Sega
Model
THE CLUB

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
SEGA en Bizarre Creations, de ontwikkelaar van de alom geprezen raceserie Project Gotham Racing en de enorme speelhalhit Geometry Wars, komen met een nieuw soort thirdpersonshooter: The Club. Voeg je bij een geïsoleerde groep moordenaars die gedwongen wordt om voor haar leven te vechten in een ondergrondse en bloedige sport, die onder controle staat van een anonieme, bijzonder vermogende en invloedrijke elite. Deze met moderne wapens uitgeruste gladiatoren bevechten elkaar wereldwijd op verlaten locaties - sommige voor geld, andere omdat ze geen keus hebben en weer andere om hun waanzinnige dorst naar bloed te lessen. Geen wonder dat de gladiatoren alleen kunnen overleven dankzij hun wapenvaardigheden. The Club; “gladiatoren met wapens”.

KENMERKEN
- Werk je omhoog in The Club. Als één van de acht strijders baan je je knallend een weg door een enorm aantal uitdagingen, terwijl je nieuwe levels, spelmodi, wapens en nog veel meer vrijspeelt.
- Achter elk personage zit een verhaal. Ontdek de ware motieven en intenties van elke deelnemer terwijl je hun tegenstanders in The Club probeert te bedwingen.
- Verdien online respect. Je baant je schietend een weg naar de top van het klassement in diverse genadeloze multiplayermodi. Neem het online op tegen 15 real-time tegenstanders, of speel offline tegen vrienden op een split-screen met 4 spelers.
- The Club opereert wereldwijd. Gamers spelen op unieke, echt bestaande locaties uit de hele wereld, waaronder steden die door de oorlog zijn verscheurd, verlaten fabrieken, het wrak van een oceaanschip, en nog veel meer.
- Extreme vuurgevechten in gevaarlijke omgevingen. Gebruik de arena van The Club tegen de vijand: vernietig de omgeving en zet deze naar je hand om maximale schade toe te brengen.
- Kies uit een volledig wapenarsenaal. Kies uit diverse bijzonder krachtige aanvalswapens, waaronder automatische geweren, sluipschuttergeweren, pistolen, machinepistolen, wapens op voertuigen, en nog veel meer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.